Ted Dekker – Thr3e

Den här texten skrevs för mer än 13 år sedan. Det är därför möjligt att mina åsikter kring det som skrivits har förändrats sedan dess.

Jag har upptäckt en ny författare. Ted Dekker. Har bara läst en bok ännu. Tre  (Thr3e), en spännande thriller med högt tempo och tvära kast. Han lyckas även väva in sin tro och kampen mellan det onda och goda, utan att det känns påtvingat. Tyvärr led denna bok, som så många andra kristna böcker, av en del översättningsförluster. (Utan att ha läst originalet). Nästa bok får nog lov att bli på originalspråk, vilket förstås medför risken att jag får mina egna översättningförluster…

Om nån är intresserad är det bara höra av sig för att låna den.

26. augusti 2009 av Frippe
Kategorier: Böcker | Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *