Human trafficking – Slavhandel

Den här texten skrevs för mer än 10 år sedan. Det är därför möjligt att mina åsikter kring det som skrivits har förändrats sedan dess.

Cirka 27 miljoner människor lever som slavar idag. 27 miljoner! Av dessa är det cirka 1.4 miljoner som involveras i kommersiellt sexuellt utnyttjande. Snittpriset för en slav idag beräknas uppgå till 90 dollar. Det vill säga cirka 600 svenska kronor. Det är alltså priset på ett människoliv. Så fruktansvärt. Detta måste bekämpas på alla möjliga sätt. Jag skickar med en tänkvärd video från A21 – Abolishing injustice in the 21st century. Betyder ungefär ”Avskaffa orättvisor under 2000-talet”. Vissa sekvenser är starka, men det är nog mycket värre på riktigt…

12. mars 2012 av Frippe
Kategorier: Allmänt | Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *