Tacksam!

Den här texten skrevs för mer än 9 år sedan. Det är därför möjligt att mina åsikter kring det som skrivits har förändrats sedan dess.

Jag vaknade upp i morse till det underbara ljudet av min familj som sjöng “Ja, må han leva”. Det är alltså min födelsedag idag, den fyrtioförsta, och i vår familj hör de till att den som fyller år uppvaktas direkt på morgonen i sängen, med fika och presenter. Ett bälte och Toby Mac’s nya cd blev det idag. Oväntat och jättekul!

Såna här dagar funderar man ju lite extra på livet, och jag inser hur otroligt lyckligt lottad jag är och har varit. Jag har växt upp i en familj som älskat mig, gett mig bra värderingar och framförallt lagt grunden till den tro på Gud jag har, och den frälsning genom Jesus som jag fått uppleva. Jag har nu en egen underbar familj, med en fantastisk fru, som älskar mig som jag är. Två underbara, friska barn som också valt att leva sina liv tillsammans med Jesus. Jag har fått vara och är frisk. Min familj är frisk. Jag har aldrig behövt svälta, aldrig blivit utsatt för några övergrepp eller någon misshandel. Jag har blivit välsignad med bra jobb, ett underbart ställe att bo på, och många fina vänner.

Så här ungefär halvvägs in i livet kan jag konstatera att jag har haft, har och kommer att ha ett underbart liv.

Jag är bara så otroligt tacksam!

09. november 2012 av Frippe
Kategorier: Allmänt | 2 kommentarer

Kommentarer (2)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *