En myndig en

Den här texten skrevs för mer än 8 år sedan. Det är därför möjligt att mina åsikter kring det som skrivits har förändrats sedan dess.

Nä nu hänger jag inte riktigt med. Fick ett meddelande idag från skolans IT-system att jag inte längre har tillgång till din information på grund av att du blivit myndig, och att jag därför måste be om ditt medgivande för att få tillbaks det… Men hallå, jag är ju papp… hann jag tänka innan det slog mig att du ju nu är myndig. Min lilla fjutt. Hur gick det till? Nåja, det är väl bara att åka med och se fördelarna, vilka det nu är..?

Hur som helst, Grattis så mycket det bara går och världens största kram från din före detta förmyndare!

15. januari 2014 av Frippe
Kategorier: Personligt | 2 kommentarer

Kommentarer (2)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *