För femtio år sen

Den här texten skrevs för mer än 8 år sedan. Det är därför möjligt att mina åsikter kring det som skrivits har förändrats sedan dess.

Idag är det den femtionde årsdagen av en för mig mycket viktig händelse. Uppenbarligen minns jag den inte själv,  men har blivit påmind om den av en som var där. En av huvudpersonerna. Det var nämligen den 14:e februari 1964 som mina föräldrar för första gången träffades. Och hade inte det inträffat hade ju inte jag funnits, och inte heller mina barn, eller min bror och hans barn, så jag skulle verkligen vilja uttrycka min tacksamhet över den dagen och allt som kommit i dess kölvatten. Och så till sist ett stort grattis till er, mamma och pappa!
/Leell’n

14. februari 2014 av Frippe
Kategorier: Personligt | En kommentar

En kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *